Nytt kortleseranlegg og ringetablå

Det er ikke lenger mulig å få reservedeler til de to gamle anleggene og de blir derfor byttet ut fra 15. august 2022, som gjøres av Assistent Partner AS.

  • Det nye kortleseranlegget blir montert på de samme dørene hvor dette står i dag. Hver leilighet får fire – 4 – nye nøkkelbrikker når det nye anlegget er montert. Trenger du flere, så må du bestille dette ved å bruke skjemaet på baksiden. De nye brikkene fungerer både på P-hus og blokkens ytterdør

  • P-huset under Riihimækiveien 1, 3 og 5:
    Det blir ny trådløs garasjeportåpner. Den gamle garasjeportåpneren legger du i styrets låste postkasse utenfor Rvn. 29 etter at du har fått den nye og den fungerer!

  • P-huset i Nordbyveien 223:
    De som parkerer her skal beholde dagens sorte trådløse garasjeportåpner!

  • Det nye ringetablået & porttelefonen blir byttet ut med et videosystem. Det blir kamera i panelet ved blokkens ytterdør, og alle får et svarapparat med 3,5 tommers fargeskjerm i leiligheten. Hvis du ønsker å oppgradere til 7 tommers skjerm, så må du bestille dette ved å bruke skjemaet på baksiden.

  • Det er mulig å få montert et trådløs ringe- og blinkeapparat som kan kobles opp i mot det nye ringetablået. Hvis du har behov for dette, så må du bestille det ved å bruke skjemaet på baksiden.

Link til bestillingsskjemaet.

Med hilsen

Styret i Riihimäkiveien borettslag