Student 1

Hei!

Invitasjon til forskningsprosjektet

Jeg er en masterstudent fra Universitetet på Ås som akkurat nå holder på med
masteroppgaven min i samarbeid med Lillestrøm kommune.

Kommunen prosjekterer å åpne opp Melbybekken på Skjetten og legge den gjennom
Glostrupdumpa. Den ligger i dalen mellom Landskronaveien og Alingsåsveien. I samarbeid med kommunen undersøker jeg betydningen av natur i nærmiljøet for småbarnsfamilier i området, og hvilke tanker de har om hva en slik bekkeåpning kan bety for dem.

Jeg prøver å rekruttere småbarnsforeldre i Skjettenområdet til å stille til intervju, det har ikke vist seg å være så lett!

Intervjuet kan gjøres per tlf, digitalt eller fysisk og vil ta ca 30 minutter. Dette er også en mulighet å komme med innspill som vil bli videreformidlet til prosjektgruppa i kommunen!

Ta gjerne kontakt her eller ring meg dersom noen ønsker å stille til intervju.

Vennlig hilsen
Anne Sofie Onstad

E-post: anne.sofie.giaver.onstad@nmbu.no
Tlf: 98650696

_______________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Student 2

Kjære Hovedstyret i Fellesorganet for Skjettenbyen,

Mitt navn er Hajar, og jeg er en masterstudent ved Handelshøyskolen ved Norges miljø- og biovitenskapelige universitet (NMBU) i Ås. 

For tiden skriver jeg min masteroppgave i regi av TOWARDS Bærekraftsarena ved NMBU om folk sine preferanser for en foreslått bekkeåpning på Skjetten. TOWARDS er en arena som jobber med å utforske lokale tiltak i møte med globale utfordringer (mer informasjon finner du her). Mine veiledere er Anders Dugstad og Ståle Navrud.

Lillestrøm kommune er samarbeidspartner av TOWARDS, og vi har vært i kontakt med prosjektleder, Christine Uhlen, og Seksjonsleder forvaltning og driftsplanlegging, Tone Helland, fra kommunen om å gjennomføre en undersøkelse på lokalbefolkningen i Skjetten om deres preferanser for den foreslåtte bekkeåpningen ved Glostrupdumpa. De anbefalte oss å kontakte dere, altså fellesorganet for Skjettenbyen, om muligheten for å få sende ut undersøkelsen via dere eller få tilgang til deres register med kontaktinformasjon av beboere i området for å sende ut undersøkelsen selv (da enten via e-mail eller telefonnummer). 

Vi hadde satt stor pris på om dette lar seg gjøre. Undersøkelsen vil gi lokalbefolkningen en god mulighet til å ytre deres synspunkt på bekkeåpningen. Undersøkelsen vil være helt anonym, i henhold til GDPR-regler, og bli godkjent av NSD (norsk senter for dataforskning). Vi tilbyr dere naturligvis muligheten til å se igjennom spørreundersøkelsen for å sikre at alt er i henhold til retningslinjene deres før den sendes ut. Vi vil også takke dere for samarbeidet i masteroppgaven og i en eventuell forskningsartikkel.

Jeg ser frem til å høre fra dere.

Med vennlig hilsen,
Hajar Ben Hammou

Tlf: 47674183